Andrew herceg volt felesége kiadta első történelmi témájú regényét

Sarah Ferguson, a brit Andrew herceg volt felesége, kiadta első történelmi témájú regényét. A «Her Heart for a Compass» a “Mills and Boon” könyvkiadó közleménye szerint kedden jelent meg.

A történetben, melyet Ferguson Marguerite Kaye-jel, a tapasztalt írónővel együtt írt, Margaret Montagu Scott-ról, egy “nagyon lázadozó hajlamú hölgyről” van szó, mondja egy videóban, melyet a könyv megjelenése alkalmából készítettek. Ez a hölgy az 1870-es években a finom társadalmi réteg elvárásai ellen lázad fel és kitör abból a házasságból, melyet előre megszerveztek a számára.

Saját tapasztalatok

A kitalált történethez “Fergie”, ahogy a 61 éves yorki hercegnőt szintén nevezik, bevallása szerint olyan elemeket is felhasznált, melyeket a saját önéletrajzából merített.

Ferguson és a királynő második legidősebb fia, a 61 éves Andrew herceg, 1996 vált el tíz év házasság után. Saját bevallása szerint ennek ellenére továbbra is szoros barátság fűzi őket egymáshoz. Akkoriban is demonstratívan a volt férje oldalán mutatkozott, mikor a hercegnek magyarázkodnia kellett, miután azt feltételezték, hogy köze lehet az Epstein-féle visszaélési botrányhoz.

Ferguson előzőleg már írt gyermekkönyveket és a vírus-pandémia ideje alatt történeteket olvasott fel egy saját Youtube-csatornán.

Forrás: t-online.de
Kép forrása: mirror.co.uk/Getty Images

4.9/5 - (139 szavazat)
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Friss Adatvédelmi irányelvek tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTPS-sütiket használunk a jobb működésért.