Boris Johnson miniszterelnök újra apa lesz

Boris Johnson és felesége, Carrie, első közös gyermeke 2020 áprilisában született. Most jön a következő utód. December végén fiúknak, Wilfrednek, kistestvére lesz.

Az 57 éves Boris Johnson brit miniszterelnök és felesége, Carrie, újra szülők lesznek. A brit médiák szombaton kiadott közleménye szerint a 33 éves Carrie Johnson a terhességet személyes Instagram-profilján hozta nyilvánosságra.

Ez azt jelenti, hogy a gyermeket nagyjából karácsonyra várják. A párnak, mely május végén házasodott össze, már van egy közös fia: Wilfred 2020 április 29-én született. Johnsonnak rajta kívül egy előző házasságból Marina Wheeler ügyvéd-asszonnyal négy felnőtt gyermeke van.

Egy gyermek elveszítése az év elején

Carrie Johnson az Instagramon azt is leírta, hogy az év elején egy gyermeket elveszített. Ez összetörte a szívét. «Hihetetlenül áldottnak érzem magam, hogy újra terhes lehetek, de ugyanakkor idegroncsnak is éreztem magam. A termékenységi problémák sok ember számára jelentenek nagy nehézségeket, főleg ha az olyan fórumok, mint az Instagram, azt a látszatot keltik, hogy mindíg minden csak szerencsésen végződhet», írta egy hozzászólásában.

«Nagyon vigasztalónak tartottam, amikor olyan emberekről hallottam, akik szintén átéltek egy veszteséget», így Johnson, «ezért remélem, hogy ez a közlemény másoknak is segíthet.»

Forrás: t-online.de

4.9/5 - (158 szavazat)
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Friss Adatvédelmi irányelvek tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTPS-sütiket használunk a jobb működésért.