Fennakadásokra számíthat, ha erre utazik! Több vasúti munka is nehezíti a közlekedést!

A vasúttal utazók a jövő héten jelentős fennakadásokkal nézhetnek szembe, mivel három műszaki munkálat is egybeesik.

A munkálatok miatt a Waterloo-ba vezető három fő útvonalon várhatóak lezárások.

Szombaton a Guildford és Petersfield közötti vonalat zárják le kilenc napra, míg a Reading, valamint Bracknell és Guildford közötti vonalakon hétfőtől péntekig nem lehet majd közlekedni.

A Network Rail közölte, hogy a Hampshire állambeli Hooknál történt földcsuszamlás által érintett vonalakat február 24-ig teljesen újra megnyitja.

A január 14-i csúszás miatt a vonatok a négy vágányból csak két vágányon közlekedhetnek.

Mark Killick, a Network Rail útvonaligazgatója elmondta, hogy hétfőtől február 23-ig új vágányokat fektetnek le Hooknál, ami érinti a késő esti és kora reggeli járatokat.

Ahogy fogalmaz:

„A vágányrendezési munkákat több éjszakán keresztül fogjuk végezni. Elismerem, hogy mennyire fontos a Londonba és délnyugatra irányuló közvetlen szolgáltatás biztosítása, különösen azért, mert a Portsmouth Direct vonalat február 11. és 19. között lezárják egy több mint két éve tervezett, több millió fontos fejlesztés részeként”.

A kilencnapos portsmouthi vonallezárás során a pálya átrendezését, a jelzőberendezések korszerűsítését, a gyalogos hidak cseréjét és egyéb munkálatokat végeznek több helyszínen.

A jelzőrendszeri munkálatok miatt hétfőtől a Southwestern Railway (SWR) vonatai Reading és Bracknell között, valamint a Great Western Railway járatai Reading és Guildford között nem közlekednek.

Ugyanezen napokon a National Highways 21:00 órától éjszakára lezárja az A3-as autópálya déli irányú szakaszát Burpham és Burntcommon között aszfaltozási munkálatok miatt.

Forrás: BBC.com

5/5 - (239 szavazat)
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Friss Adatvédelmi irányelvek tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTPS-sütiket használunk a jobb működésért.