Betiltanák a meztelenkedést a farmon

Egy napraforgófarm felszólította a látogatókat, hogy ne vegyék le a ruháikat fotózáshoz, miután többen megtették ezt.

A Hayling-szigeten található Stoke Fruit Farm közölte, a Sam’s Sunflowers turisztikai attrakciónál egyre több bejelentés érkezik meztelen fotózásról – írja a BBC.

Az egyik látogató elmondta, hogy a fia belebotlott egy nőbe, aki csak egy tangát viselt, és

„hirtelen nem is tudta, hova nézzen. Jól végigmustrálta, látnia kellett volna az arcát!”

Sam Wilson, aki a Northneyben található helyszínt vezeti, megerősítette, hogy volt néhány elszigetelt eset, amikor meztelenkedtek. Elmondta, hogy a mezők július 28-i megnyitása óta négy meztelen fotózásról érkezett jelentés, amelyek közül három ugyanazon a napon történt.

„Mindig is voltak itt fotózások, de tisztelettudóan és úgy szerveztük meg, hogy más embereket ne érintsen. Az emberek jól érzik magukat, képeket készítenek az Instagramjukra, mi csak arra kérjük őket, hogy ne vegyék le a ruháikat.”

A farm Facebook-oldalán közzétett üzenet azt írja: „emlékeztetünk mindenkit, hogy mi családbarát terület vagyunk, így kérjük, hogy a napraforgókban maradjon fent a ruha! Egyre több bejelentés érkezik arról, hogy meztelenül fotózkodnak itt, kérjük, hogy ez ne történjen meg a nyilvános foglalkozásaink alatt.”

„Igen, belebotlottunk egy ilyenbe – nem vagyok prűd, de nem azt várom a farmon, hogy szinte meztelen testeket lássak, miközben a legszebb virágokat keresem” – mondta egy látogató.

A legtöbb kommentelő a vicces oldalát látta a történetnek, bár néhányan azt találgatták, hogy nem egy reklámfogás-e, míg mások megvédték az emberek jogát a nyilvános meztelenkedéshez.

Egy férfi azt írta: „semmi baj nincs a toplesszel. Ha tiltunk, csak azt tanítjuk a gyerekeknek, hogy ez nem helyes, és a tabu folytatódik”.

Fotó: Freepik, Facebook

5/5 - (203 szavazat)
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Friss Adatvédelmi irányelvek tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTPS-sütiket használunk a jobb működésért.