A Rák megvédi magát, a Mérleg segít valakin – Napi horoszkóp 2024. május 24.

Pénteken már enyhül a telihold feszültsége, és újra könnyedebb a hangulat, de azért a Nyilas Hold még hozhat vitákat.Napi horoszkóp következik minden csillagjegynek.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Pénteken már enyhül a telihold feszültsége, ugyanakkor a tüzes Nyilasban ár, ami lobbanékonnyá teszi a hangulatot. Számolj ezzel, ahogy azzal is, hogy a vitapartnered is élesebben fog reagálni, mint egyébként. Jobb elszámolni tízig, és bele sem menni a veszekedésekbe.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Habár kívülről ma is megingathatatlanul nyugodtnak mutatkozol, belül valójában van feszültség bőven. És ennek csak részben oka a munkahelyi stressz. Bizonyos elvarratlan szálak vannak az életedben, amik zavart okozhatnak a lelkedben is. Tisztázd ezeket!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Pénteken váratlan hírek érkezhetnek, de nagyon is jók ezek a fejlemények. Lesznek azonban olyanok is, akik nem örülnek neki. Valahogy szreld le az ellenzőket, ügyes érvekkel és a megfelelő szavakkal menni fog.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ma egy szituációban barátságtalan légkörben érzed magadat, amit az okozhat, hogy valaki megpróbál a hátad mögött rossz színben feltüntetni. Sokszor a gonosz pletykák ellen nehéz védekezni, de ebben az esetben pontosan tudni lehet, ki az illető, így meg is tudod védeni magad.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Pénteken a nap folyamán váratlan helyzet alakul ki körülötted, ami lelassíthat, elveheti az idődet a tervezett dolgaidtól. Bármennyire is feszültté válik körülötted mindenki, te őrizd meg a nyugalmadat és keress alternatív megoldásokat, ha kell, ütemezz át, amit csak lehet. Használj nem szokványos megközelítést és gondolkodj B-terven is

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Pénteken igazán megengedhetnél magadnak egy én időt is, hiszen alighanem alaposan kiérdemelted, hogy többet törődj végre önmagaddal. Kemény munka után jár a pihenés! Remélhetőleg ma lesz alkalmad rá!

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Pénteken nem tudod elkerülni, hogy valaki kiöntse a szívét neked, pedig talán most nem a legalkalmasabb az idő számodra, hogy mások problémájával törődj. Most azzal tudsz a legtöbbet segíteni, ha legalább meghallgatod.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ma lehet egy helyzet, amikor jó lenne, ha megőriznéd a pókerarcod. Még ha igazad is van egy adott helyzetben, nem mindig kell kimutatnod, mennyire felzaklatott a dolog. Ha pedig vitázol, ügyelj arra, hogy mindig maradj szigorúan a témánál.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A Nyilas jegyében jár még a Hold, ami a szokottnál is lobbanékonyabbá tehet. Ma kitörhet egy vita a szűk és a tágabb környezetedben egyaránt. Ilyenkor könnyen elragadhatnak téged is az érzelmeid, ami miatt olyasmi is kicsúszhat a szádon, amit aztán megbánsz.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Téged nagyon bosszant, ha valaki nincs tekintettel másokra. Valaki a közvetlen környezetedben talán úgy érzi, hogy a világ csakis körülötte forog, minden róla szól. Lehet, hogy ma neked kell lehoznod őt a valóságba…

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Pénteken törődj egy kicsit többet önmagaddal, és ne csak a környezeteddel, még akkor is, ha ez valakiben ellenkezést vált ki. Szükséged van ugyanis egy kis regenerációra, hogy visszanyerd az erődet.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Bármennyire is képes vagy idomulni mások igényeihez, ma elérhetsz egy pontra, ahonnan már nem akarsz engedni és egy lépést sem vagy hajlandó hátrébb lépni. Nem is biztos, hogy kell.

Via

4.8/5 - (346 szavazat)
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Friss Adatvédelmi irányelvek tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTPS-sütiket használunk a jobb működésért.