Az Ikrek békét köt, a Skorpió a belső hangot kövesse – Napi horoszkóp 2024. április 22.

Az új hét izgalmas fejleményekkel veszi kezdetét. A Nap már a Bika jegyében jár, Hold a Mérlegben, és erősen érezzük a Jupiter-Uránusz együttállás hatását. Napi horoszkóp következik minden csillagjegy számára.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Mérleg Hold kiegyensúlyozásra törekszik, és ma ezt erőteljesen érezheted. Könnyebb most együttműködni másokkal, és dűlőre jutni fontos kérdésekben. A tegnapi Jupiter-Uránusz együttállás hozhat ma is nagy felismeréseket.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hétfőn egy érzékeny helyzetben nagyon erősen meg kell gondolnod, hogy milyen módon reagálsz, esélye van ugyanis, hogy egy ártatlannak tűnő megjegyzés is komoly károkat okoz. Valaki ugyanis talán ma érzékenyebb az átlagosnál a környezetedben.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ha van olyan személy, aki amúgy közel állna hozzád, folyamatos harcban állsz, akkor érdemes lenne feltárni ennek okait és elgondolkodni azon, miként lehetne változtatni. Légy ez ügyben kezdeményező, változtass te először a viselkedéseden.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Most igazán szükséged van megértő barátokra! Most csak olyan közegben érzed jól magad, ahol önmagad lehetsz és ahol elmondhatod, ha valami nyomja a szívedet. Akár munka után is érdemes találkozni a barátokkal.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Te igazán türelmes ember vagy, a legtöbbször akár fát is lehet hasogatni a hátadon, de vannak olyan szituációk, amikor elfogy ez a híres türelem. Hétfőn előfordulhat, hogy valaki olyan mértékben provokál, hogy végül nem maradhat el a konfrontáció.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Hétfőn vigyázz, nehogy az érzelmeid vezéreljenek, amikor egy hírt, információt, vagy egy pletykát hallasz valamiről, ami érzékenyen érint. Lehet, hogy az információról kiderül, hogy nem is valódi, de a veszekedés, vita, vagy sértődés, amit egy érzelmi reakciód kivált, nagyon is az lesz.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Hétfőn a te jegyedben jár a Hold, ami nagyon erőssé teszi a kisugárzásodat. Most kibékíthetsz ellenségeket, és te lehetsz a közvetítő kényes helyzetekben. Nagyon ügyesen, finoman, jó érzékkel kommunikálsz.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Neked nagyon jól működő belső iránytűd van, amely mindig a helyes úton vezet. Lehet, hogy újra erre kellene támaszkodnod, mert talán az elmúlt időszakban sokkal többet figyeltél kifelé, mint kellene. Kövesd ma azt, amit a belső hang súg neked!

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Végre eredményt is látsz egy munkáddal kapcsolatban, vagy egy ügyben, melyben komoly erőfeszítéseken vagy túl. Lehet, hogy most pont erre volt szükséged. Egy kis önbizalomra, lendületre, amelyből el tudsz rugaszkodni a következő szintre.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Sokaknak te vagy az erőforrás, belőled merítenek erőt, hitet saját maguk számára. Ma azonban neked lehet szükséged némi támogatásra. Ne habozz hát, ha most az egyszer neked kell fordulnod valaki máshoz. Tedd meg és válassz a sok jelentkező közül!

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Hétfőn izgalmas információkat kapsz. Ma egy találkozó, vagy egy esemény alkalmával lehetőséged lesz megismerni másokat, beszélgetni olyanokkal, akikkel eddig még nem volt alkalmad. Légy nyitott, érdeklődő és igyekezz mindenkit végighallgatni, aki hozzád fordul.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Hétfőn nem csak a szemeddel, de a lelkeddel is látsz majd és még a finom részleteket is észreveszed különleges érzékeny “antennáiddal”. Különösen igaz lesz ez, amikor egy hozzád közelállóval beszélgetsz. Rájöhetsz érdekes összefüggésekre is.

Via

4.9/5 - (220 szavazat)
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Friss Adatvédelmi irányelvek tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTPS-sütiket használunk a jobb működésért.