Erős intuíciót hoz a Skorpió Hold – Napi horoszkóp 2024. május 22.

A telihold előtti napon a Hold a Skorpióban jár, és nagyon erős megérzéseket hoz. Napi horoszkóp következik minden csillagjegynek.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Mára is jutnak olyan bolygószembenállások, amik a vita lehetőségét mutatják. Nem érdemes ezekbe túlságosan belebonyolódni, mert ahogy jön, úgy el is fújják a tavaszi szelek a rosszkedvet. A Nap az Ikrek jegyében jár, és változékony energiákat jelez.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A Skorpióban jár a Hold, ami mély érzéseket jelez, de sértődékenységet és gyanakvást is hozhat. Érdemes jó irányba csatornázni most az energiákat, mert különleges meglátások és erős intuíció is jellemezheti ezt a napot.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Az Ikrek havában járunk már, így most nagyon is téged segít a szerencse. Ma például kiderülhet, hogy egy célod, vagy álmod közelebb van, sokkal könnyebben megvalósítható, mint ahogyan azt te előzőleg gondoltad.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Szerdán úgy érzed, hogy valakinek gondja van veled. Talán a megjelenéseddel, vagy a viselkedéseddel, vagy az is lehet, hogy éppen egy sikered csípi a szemét az illetőnek. A kérdés mindössze az, hogy miért kellene neked ezzel foglalkoznod? Legyen mindez az ő baja!

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Szerdán egy komoly lehetőséged adódhat, olyan, melyről talán te magad is nehezen hiszed el, hogy lehetséges. Nehogy elmenj mellette, hiszen meg tudod csinálni. Ne hallgass azokra, akik szerint nem vagy rá képes, vagy ez nem a te pályád.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A Hold a Skorpióban jár, ezért hallgass elsősorban az ösztöneidre, különösen akkor, ha egy magánélettel kapcsolatos lehetőségről döntesz. Talán elsőre nem a legracionálisabb utat diktálja a szíved, de nagy az esély arra, hogy végül az lesz életed egyik legjobb döntése.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Rád jellemző, hogy bármibe is fogsz, úgy teszed, hogy látszik rajta a kezed nyoma. Nagyon jó ízléssel nyúlsz mindenhez, kreatív megoldásaid a legtöbb ember tetszenek, igaz, vannak irigyeid is. Ma is hangot adhat a nemtetszésének az egyik. Ne törődj vele!

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A Hold a te jegyedben jár, emiatt elmélkedős kedvedben leszel és szívesen vonulsz vissza a világtól. Adj magadnak erre elegendő időt, hagyd, hogy megszülessenek a fejedben azok a gondolatok, ami aztán előrevisznek.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Szerdán az éles elméddel és gyors gondolkodásoddal képes leszel elérni szinte bármit, amiben nagy segítségedre lehet, valaki, akivel egy hullámhosszon vagy és szinte félszavakból megértitek egymást. Egy ilyen ember a környezetedben nagy kincs, becsüld is meg!

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Szerdán a Skorpió Hold kissé megvisel, ráadásul mindjárt itt a telihold is. Ma egy kissé hullámvölgyben érzed magadat, de hidd el, ez csak múló rosszkedv. Ne éld bele magad! És hagyd, hogy a környezeted jobb kedvre hangoljon.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Te nagyon önálló típus vagy, nem szívesen kérsz segítséget, ám vannak helyzetek, amikor egyszerűen muszáj külső segítséget kérned. Ma egy ilyen helyzet állhat elő, ne szégyelld hát felemelni a telefont és felhívni valakit.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Szerdán az a az érzelmi és a fizikai energiád is elegendő lehet arra, hogy olyasmiben is haladást érj el, amitől tartasz, vagy nehezen veszed rá magad, hogy belekezdj. Addig üsd a vasat, amíg meleg – ma ez legyen a mottód!

Forrás

4.9/5 - (209 szavazat)
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Friss Adatvédelmi irányelvek tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTPS-sütiket használunk a jobb működésért.