Az észak-írországi tömegközlekedés „csak alapvető szolgáltatásokra” redukálódik

A közel hat hetes korlátozások miatt csökkennek a tömegközlekedési szolgáltatások – jelentette be Nichola Mallon miniszter.

Ennek célja, hogy „lehetővé tegye a Translink számára, hogy az erőforrásokat csak az alapvető szolgáltatások futtatására koncentrálja” az adott időszakban.

Az új Translink busz- és vasúti menetrend december 26-tól kezdődik.

„Amint azt számos alkalommal világossá tettem, a tömegközlekedési hálózat utasainak és személyzetének biztonsága az én prioritásom, és e változások jóváhagyása során a Translink biztosított, hogy a társadalmi távolságtartás a PHA irányelveivel összhangban fennmarad, valamint a szolgáltatások szorosan figyelemmel kísérik a kapacitás kérdéseit „- mondta a miniszter.

„Mivel új korlátozások időszakába lépünk, támogatást kérek, és mindenkit arra kérnék, hogy csak akkor utazzon, ha útja elengedhetetlen.

Ha az utazás feltétlenül szükséges és ehhez tömegközlekedést kell igénybe venni, akkor minden utasnak szájat és orrot eltakaró maszkot kell viselnie – nyomatékosította a miniszter.

Forrás: BBC.com

4.9/5 - (177 szavazat)
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Friss Adatvédelmi irányelvek tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTPS-sütiket használunk a jobb működésért.