Ammóniaszivárgás a Pontypool gyárnál

Az ammóniaszivárgás után a Pontypool gyárát kiürítették.

A dél-walesi tűzoltóság és mentőszolgálat közölte, hogy 15 járművet küldtek „anyagszivárgáshoz” a torfaeni Pontypool közelében, a New Inn-ben található Pontyfelin Industrial Estate kereskedelmi helyiségéhez.

A közelben élő embereket arra kérték, hogy zárják be az ablakokat és az ajtókat.

A sürgősségi szolgálatok arra kérik az embereket, hogy kerüljék el a környéket, de a Cwmbran és Pontypool közötti A4042 újra megnyílt.

A korábbi lezárás fennmaradó forgalmi torlódásokat okoz a Newport és Abergavenny közötti fő útvonalon.

A Pontyfelin Industrial Estate-nél számos kereskedelmi egység található, és a helyszínről készített képeken az Evron Easibake Foods gyár körüli sürgősségi személyzet látható.

A tűzoltóság munkatársai azon dolgoznak, hogy a szivárgást megfékezzék, a rendőrség szerint az egész személyzetet megvizsgálták és nem jelentettek sérülést.

A tűzoltóság közölte, hogy az anyag szivárgásáról körülbelül (helyi idő szerint) 7 óra 50 perckor érkezett jelentés.

Eredeti tweet megtekinthető a Twitteren: (https://twitter.com/gwentpolice/status/1354397578457214976)

„A helyi lakosoknak azt javasoljuk, hogy kerüljék el a környéket és biztonsági elővigyázatosságból zárják be az ablakokat és az ajtókat” – mondta a szóvivő.

A torfaeni tanács a Twitteren ezt írta: „A környéken nagyon erős ammóniaillat van, ezért tanácsos lesz becsukni az ablakokat és az ajtókat.”

Eredeti tweet megtekinthető a Twitteren: (https://twitter.com/StagecoachWales/status/1354365105052508163)

 

Forrás: BBC.com

4.9/5 - (138 szavazat)
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Friss Adatvédelmi irányelvek tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTPS-sütiket használunk a jobb működésért.