Károly herceg „nem tervezi, hogy találkozik Harryvel”, amikor a herceg megérkezik édesanyja, Diana szobrának avatására

Károly herceg „nem tervezi, hogy találkozik Harryvel”, amikor a herceg az Egyesült Államokból megérkezik édesanyja, Diana szobrának avatására

Amikor a hónap végén Harry herceg az Egyesült Királyságba érkezik édesanyja szobrának leleplezésére, az egyik kulcsfontosságú családtag nem szándékozik találkozni vele. A tervek szerint Károly herceg ebben az időszakban Skóciába utazik.

A The Sun elmondása szerint jelenleg nincsen egyeztetett találkozó Károly herceg és Sussex hercege között.

Egy forrás szerint: „Károly a fiaira bízza, hogy rendezik-e viszonyukat, de nincsen tervezett találkozó hármójuk között”.

Harry hercegnek a beutazás után legalább 5 napig karanténba kell vonulni, amit valószínűleg a winsdori Frogmore Cottage-ban fog eltölteni.

Sussex hercegének brit látogatásának célja, hogy július 1-jén tisztelegjen néhai édesanyja, Diana hercegné szobrának avatásán, mely a kensingtoni palota területén lesz. Diana most július 1-jén ünnepelné 60. születésnapját.

A kapcsolat Károly herceg fiai között továbbra is igen feszült, akárcsak Harry viszonya édesapjával. Egy másik forrás szerint: „A kapcsolat még mindig nagyon feszült, és nincs jelen annak, hogy a közeljövőben bármiféle összejövetelre kerülne sor”.

Bár Fülöp edinburgh-i herceg temetésén oldódni látszott a hangulat és sokan feltételezték, hogy a nézeteltérésen megoldódnak, a jelenlegi helyzet mégsem ezt mutatja.
Sajnos a források szerint azóta nincs megbékélés a családban, mióta Sussex hercege és hercegnője bírálta a királyi családot a márciusi Oprah Winfrey interjúban.

Forrás: thesun.co.uk

4.9/5 - (232 szavazat)
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Friss Adatvédelmi irányelvek tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTPS-sütiket használunk a jobb működésért.