Védettségi karszalag szükséges a Magyar-Portugál EB-meccsre érkező szurkolóknak

A kedd este megrendezésre kerülő Magyarország-Portugália EB-meccsre kilátogató szurkolóknak védettséget igazoló karszalaggal kell rendelkezniük. A meccs előtt ennek átvételére két teljes napjuk lesz a drukkereknek, majd ezekkel a karszalagokkal léphetnek be kedden este a Puskás Arénába.

A karszalagon kívül érdemes letölteni az EURO-jegyek alkalmazást a gyorsabb bejutás érdekében.

Az átvételi pontok hétfőn 8 órától, várhatóan teljes kapacitással működnek majd, hogy mind az 50 ezer magyar szurkoló a lehető leggyorsabban átvehesse a karszalagját.

A gyors átvétel érdekében Budapesten három helyszínen, összesen majdnem 100 átvételi pult nyílik meg. Ezek hétfő reggel 8 órától kedd este 20 óráig tartanak majd nyitva, így minden szurkolónak lesz lehetősége a számára legoptimálisabb helyen és időben átvenni a szalagokat.

Átvételi helyszínek:

  • Groupama Aréna (a Telekom-székház felőli oldal)
  • Dózsa György út (Városliget, Promenád)
  • Papp László Budapest Sportaréna

A külföldről érkező szurkolók a mérkőzések előtti és azok napjain is átvehetik a karszalagokat a repülőtéren. Ezek a pontok a mérkőzések előtti napokon 8.00 órától 20.00 óráig tartanak nyitva, míg a meccsnapokon 7.00 órakor nyitnak, és a második félidő kezdetekor zárnak.

Az MLSZ kommunikációs csatornáin folyamatosan tájékoztatják a szurkolókat, mely pontoknál a legrövidebb a várakozási idő, hogy ezzel is segítsék a gyorsabb, zökkenőmentesebb átvételt az emberek számára.

Kiskorúak csak igazolvánnyal rendelkező felnőttek kíséretében vehetnek részt a találkozón, nekik nem szükséges a karszalag. Azon 16-18 évesek számára, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal és felnőtt nélkül szeretnének részt venni a meccseken, át kell venni a karszalagot.

A karszalagokról minden tudnivalót megtalál a magyar szövetség hivatalos Eb-oldalán!

Az applikáció letölthető itt:

Forrás: mlsz.hu

4.9/5 - (228 szavazat)
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Friss Adatvédelmi irányelvek tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTPS-sütiket használunk a jobb működésért.