Angliában lép fel a magyar Dirty Slippers

Szeptember 4-én Southamptonban a The Attic klubban, másnap a Hope and Anchor klubban lép fel Londonban a Dirty Slippers magyar pop-rock zenekar.

A londoni Hope and Anchor egy több mint százéves, legendás klub, ahol olyan világsztárok adtak pályájuk hajnalán koncertet, mint a Dire Straits vagy a The Police.

A Dirty Slippers februárban kezdett el aktívan dolgozni angliai pályafutásán. Az Abbey Roadon rögzített első dal, a Honest kid felkerült a rádiós toplistákra Birminghamben, Manchesterben, valamint az ausztráliai Canberrában, néhány napja pedig a londoni Islington Radio mutatta be a dalt. Március közepén tucatnyi interjút adott Angliában a magyar csapat, amely a Marseille zenekar meghívására léphetett fel első alkalommal Nagy-Britanniában, Guildfordban.

Júniusban az Abbey Road-on 10 számos nagylemezt vettek fel, erről augusztus 22-én érkezett meg a legújabb szerzemény, a Wide Open.

A Gyuláról induló Dirty Slippers 2009-ben tűnt fel az Élned kell című dallal, ami a hazai méhnyakrák elleni kampány reklámdala is lett – közölte az MTI.

Fotó: Facebook

5/5 - (136 szavazat)
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Friss Adatvédelmi irányelvek tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTPS-sütiket használunk a jobb működésért.