Charlie Watts nem vehet részt a Stones turnéján

Szeptember végén a Rolling Stones újra turnéra indul az Egyesült Államokban. Folytatják a pandémia miatt félbeszakított koncertsorozatot. Az együttes dobosa ezen a turnén azonban nem vehet részt.

Charlie Watts, a Rolling Stones dobosa, egy hirtelen szükségessé vált műtét miatt nem vehet részt a brit rockegyüttes turnéján az Egyesült Államokban. A frontember Mick Jagger csapata nemsokára folytatja „No Filter Tour” nevű turnéját. Az együttes állítása szerint az időpontokat terv szerint betartják.

A Rolling Stones hivatalos Twitter-profilján a következő olvasható: “Biztosak vagyunk benne, hogy Charlie-nak ti is velünk együtt gyors gyógyulást kívántok.” Emellett egy közleményt is nyilvánosságra hoztak, melyben Watts egy szóvivőjét és magát a zenészt is idézik, aki júniusban ünnepelte nyolcvanadik születésnapját.

“Az időzítésem egy kicsit rossz volt”

Ezek szerint váratlan műtét sikeres volt, Watts-nak viszont szüksége van néhány hétre a gyógyuláshoz, tehát nem tud részt venni a próbákon és a turnén. Teljesen rendbe fog jönni, olvasható a továbbiakban: “Egyszer az életben kicsit rossz volt az időzítésem”, mondta a dobos a közlemény szerint. Meg akarja fogadni az orvosok tanácsát és beletörődött, hogy a gyógyulása időbe fog telni. A műtét részleteit egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

Watts azt mondta, hogy “nagyszerű barátját”, Steve Jordan-t kérte meg, hogy ugorjon be helyette. Jordan többek között Keith Richards, a Rolling Stones gitárosa szólóit kísérte. Az újra induló “No Filter Tour” első koncertjét szeptember 26-ra tervezik St. Louis-ben, Missouri államban. Jövőre, az együttes fennállásának hatvanadik jubileumára, Watts ismét csatlakozni fog.

Forrás: t-online.de

4.9/5 - (100 szavazat)
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Friss Adatvédelmi irányelvek tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTPS-sütiket használunk a jobb működésért.