Így gratulált a királyi család Meghan hercegné 40. születésnapjára

Meghan hercegné augusztus 4-én töltötte 40. születésnapját. Ez a második születésnapja a tavalyi évi királyi visszavonulás óta. A brit királyi család jókívánságai mégsem maradtak el.

Sokan szeretik, sokan bírálják, sokan állítják negatív fénybe. Miután 2016-ban nyilvánosságra hozták, hogy az akkoriban még színésznőként dolgozó Meghan Markle Harry herceg menyasszonya, különösen a brit sajtó pikkelt rá. Manapság Meghan hercegnő férjével és két gyermekével ismét hazájában, Kaliforniában él – a család hátat fordított a királyi életnek. De most mégis megjelentek a gratulációk a brit királyi család magasrangú tagjainak nyilvános szociális média oldalain.

A királynő megosztotta a képet, melyen együtt szerepelnek

A királyi család Twitter-profilján II. Erzsébet királynő gratulált unokája, Harry herceg feleségének negyvenedik születésnapjára. Az uralkodóház a jókívánságokkal együtt több fényképet is nyilvánosságra hozott, melyeken Sussex hercegnője többek között a királynő társaságában is látható.

Harry idősebb bátyja, Vilmos herceg és felesége, Kate is Twitteren gratulált sógornőjének – egy olyan fényképpel, melyen Meghan a strandon látható egy virágfüzérrel a nyakán. Ez a kép Meghan-ról és Harry-ről egy ausztráliai utazáson készült 2018-ban.

Meghan apósa, Károly herceg és felesége, Camilla Twitteren szintén nyilvánosságra hozott egy képet, mely az ünnepeltet egyedül ábrázolja. Ehhez egy lufi-emojival együtt a következő szöveget csatolták: “Sussex hercegnőjének negyvenedik születésnapja alkalmából minden jót kívánunk.”

A jókívánságokat a vonatkozó Instagram-profilokon is megosztják. De nem a feed-en, ahol a képek megmaradnának és kommentárokat is lehetne írni, amennyiben ezt engedélyezik, hanem a story-funkcióban. A hozzászólás tehát 24 óra elteltével automatikusan törlődik.

Meghan hercegné és Harry herceg kapcsolata a királyi családdal tavalyi visszavonulásuk óta erősen sérült. Egy Oprah Winfrey-jel folytatott televíziós interjúban a családot mindketten a faji megkülönböztetés és a hiányzó támogatás komoly vádjával illették. A házaspár időközben gyermekeivel, a kétéves Archie-val és lányukkal, a még csak néhány hetes Lilibet Diana-val Kaliforniában él.

Forrás: t-online.de

4.9/5 - (121 szavazat)
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Friss Adatvédelmi irányelvek tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTPS-sütiket használunk a jobb működésért.