A Bikát a megérzései vezetik, a Vízöntő maradjon kívül a vitákon – Napi horoszkóp 2024. május 2.

A Hold a Vízöntőben jár még napközben, és este lép csak át a Halakba. Mire számíthatsz a csillagjegyed szerint csütörtökön? Napi horoszkóp minden csillagjegynek.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Csütörtökön a Hold még a Vízöntőben jár. Dolgozni nincs sok kedved, de ha már muszáj, akkor most igazán eredeti ötletekkel képráztatod el a környezetedet. Most nagyon megkönnyíti a munkát, hogy ennyire rugalmasan gondolkodsz.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Kedden a megérzéseid vihetnek a helyes irányba, úgyhogy vedd komolyan őket, különösen, ha egy másik emberrel kapcsolatosan jelez az intuiciód. Valaki egy ajánlattal, vagy egy lehetőséggel fog megkeresni és a belső hang nélkül, pusztán a tényekre hagyatkozva most könnyedén tévútra kerülhetsz.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Csütörtökön magával ragadhat a hév, amikor valakivel vitáid adódnak egy világnézeti kérdésben. Mielőtt azonban egy hosszabban tartó kellemetlen szituációba keverednél, jól gondold meg, vajon érdemes-e egy amúgy jó emberi kapcsolatot feláldozni ilyen ügyek miatt.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Csütörtökön találkozhatsz valakivel, aki egy izgalmas újdonságról hoz hírt, ami nagyon erősen felkelti az érdeklődésedet. Nincs kizárva az sem, hogy a hatás olyan erős lesz, hogy elhatározásra jutsz és nem törődve az akadályokkal és nehézségekkel belevágsz egy izgalmas kalandba.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Te mindig is érdeklődő és nyitott voltál, főleg ha újdonságokról van szó, az ilyesmivel általában könnyű téged lázba hozni. Ma híreket kaphatsz egy újításról, vagy felfedezésről és ez ismét nagyon erősen felkelti az érdeklődésedet. De ennél több is történik: új út nyílik meg előtted.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A Vízöntő Hold sok szellemi frissességet ad, így most nagyon érdeklődően viszonyulsz az elvont kérdésekhez is. Adódhat is ma egy probléma, amit nem lehet a szokásos és jól bevált módszerekkel megoldani. De nagyon találékony vagy, és rájössz, hogy lehet az akadályokat kikerülni.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ma váratlan híreket kaphatsz, ami pedig nagyon is érinthet téged is valamilyen módon. Ha így is van, ne ronts ajtóstól a házba, várd meg, amíg elülnek az ezzel kapcsolatos első hullámok, befut minden fontos információ és csak azután lépj az ügyben. De akkor viszont mindenképpen!

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Csütörtökön előfordulhat, hogy feszültség keletkezik közted és egy ismerősöd között, lehet, hogy egy munkát, vagy pénzügyeket is érintő kérdésben. Legyen bármi is a feszültség oka, ne törődj vele túlságosan, később ő maga fog rájönni, hogy valószínűleg túlreagálta ezt az egész dolgot.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Csütörtökön kiderülhet, hogy valaki, akiben megbíztál, visszaél a helyzetével, vagy egyszerűen csak eljátssza a bizalmadat. Reagálj elegánsan a helyzetre, de tudasd azt is az illetővel, hogy több dobása már nem lesz nálad.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ma elő kell venned a remek diplomáciai érzékedet, mivel a közeledben komoly konfliktusforrások alakulhatnak ki – semmi gond, mert te ebben remek vagy! Még azonban így sem biztos, hogy el tudod kerülni az érintkezést az ebben résztvevőkkel. Ügyelj arra, hogy elkerüld az ütközőzónákat!

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Lehet, hogy ma egy kisebb-nagyobb bolondokháza vár rád nap közben, de neked nem muszáj hagynod, hogy ebbe belerángassanak. Tekintsd úgy ezt az egészet, mint egy szappanoperát, amelyben a szereplők folyamatosan egymás ellen ármánykodnak, és te kívülről nézed az egészet.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Vegyes hatások érnek csütörtökön. A Vízöntő Hold picit szétszórttá tesz, viszont tagadhatatlanul jó hangulatot hoz. Talán ha kétszer is ellenőrzöl mindent, akkor most elkerülhetőek a “szétesésből” eredő hibák.

Via

 

5/5 - (289 szavazat)
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Friss Adatvédelmi irányelvek tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTPS-sütiket használunk a jobb működésért.